Home Over mij

Over mij

by Paul

Mijn passie is mensen te bezielen en zo het besef te herstellen van de verbondenheid met onze eigen natuur (en daarmee ook met alles wat leeft op aarde).

Zoals velen ben ik na mijn studies aan de bak gegaan, mee in the flow (en dan anders). Die flow die ik eigenlijk niet wilde (blijkt zo’n ruim 30 jaar 🤣). Maar goed, carrière maken om er vervolgens in de directiekamer achter te komen dat het dit ook niet was voor mij. Een eigen consultancy bureau dan, gespecialiseerd in Internal Branding. Omdat ik geloof in de kracht van mensen. Dat heeft mij zeker veel gebracht. Ik heb in vele keukens mogen kijken, mooie mensen ontmoet. Inspirerend leiderschap mogen ervaren en ook het tegenovergestelde. Echter… na 20 jaar Embedding Company was het tijd te ‘herbronnen’. Daartoe zijn we, Mariska en ik, op ‘ondervindingsreis’ met ons VW busje gegaan. Eerst met een plan om naar Japan te rijden, te verschepen naar Vancouver en dan door te gaan tot Patagonië. Dat is het niet geworden. We hebben kunnen ervaren dat de reis echt belangrijker is dan het doel. Ik neem je daar graag in een keer in mee. Of kijk alvast op www.bezielenopwielen.nl. Lang verhaal kort, we zaten in Corona tijd ‘stuck in the USA’. En daar werden we teruggeworpen naar de meest veilige haven die er is, de natuur. En die is er overweldigend, groots en in overvloed. Wat dat met je doet? Hoe lang het duurt voordat je hoofd wat stiller is? Afijn, bij terugkomst heb ik besloten kantoren zo veel mogelijk te mijden en met klanten maximaal de natuur op te zoeken.

Dat kan vanuit onze thuisbasis in het hartje van de Betuwe. Of we gebruiken als uitvalsbasis onze trouwe reismetgezel, ons ‘busje’. Van alle basisgemakken voorzien en toch Spartaans genoeg om op te gaan in de natuur.

En Embedding Company dan? Nou, daar blijven we ook met even veel passie aan werken. We geloven in de bepalende kracht van internal branding voor ondernemingen en organisaties. Een belangrijk onderdeel daarvan gaat over ‘bezielend leiderschap’. Dat onderdeel maak ik meer tastbaar en vergroot ik op deze manier uit.

Weten hoe? 

Leave a Comment